Over NEXT - NEXT Delft

NEXT
Community

NEXT vind je in het hart van de TU Delft Campus, één van de top 10-campussen van nationaal belang. In dit next-level innovatie-ecosysteem werken startups, scale-ups, MKB bedrijven, corporates, studenten, onderzoekteams, fieldlabs en de TU Delft samen aan technologische innovaties met maatschappelijke impact.

Een bruisende community, waarin wij ontmoeting faciliteren door mensen, kennis en inspiratie bij elkaar te brengen in ons clubhuis NEXT. Wij stimuleren onderlinge verbinding en interactie. Zo organiseren wij – ook in samenwerking met de TU Delft en de reeds aanwezige communities (artificial intelligence, aviation, blockchain, clean tech, deep tech, medtech en robotics) diverse evenementen en activiteiten. In oktober start de bouw van NEXT Delft officieel. Binnenkort kun je ons vinden in het NEXT paviljoen op de bouwplaats. Een paviljoen met
werk-, vergaderruimte en terras, ook voor jou! Wil je kennis maken met NEXT, een koffie drinken of samenkomen, vraag naar de mogelijkheden. We ontmoeten je graag!

NEXT
stay

Bij NEXT Delft kun je op verschillende manieren verblijven. Flexibiliteit is NEXT. Zo kun je in NEXT Delft je eigen vaste ruimte huren, een tijdelijke werkplek benutten, even aanwaaien en gebruikmaken van aantrekkelijke gedeelde faciliteiten zoals meetingrooms en eventspaces, een goede koffiebar en horecafaciliteiten met binnen en buiten terras. Minder individuele meters, meer gedeelde voorzieningen.

In oktober 2020 start de bouw van de fysieke omgeving met verwachte oplevering eind 2021 / uiterlijk eerste kwartaal 2022. De NEXT omgeving  biedt 10.000 m2 ruimte voor werken, ontmoeten, leren, creëren en experimenteren. Dat alles in een gezonde omgeving om welbevinden en productiviteit in het gebouw te bevorderen. NEXT Delft streeft namelijk naar een WELL GOLD registratie met focus op lucht, water, voeding, licht, beweging, thermisch comfort, geluid, materialen, geestelijke gezondheid, sociale gezondheid en innovatie om de gezondheid te bevorderen.

Interesse in verblijven in NEXT?

Proef de innovatieve en creatieve vibe. NEXT staat voor kwalitatief hoogwaardige flexibele voorzieningen met een natuurlijke sfeer door duurzaam houtgebruik en groene planten. Duurzaam, verrassend en gezond. Een open en transparante omgeving waar je je altijd welkom voelt. Persoonlijke services bieden gemak en tijdswinst, services die bijdragen aan het realiseren van dromen.

Binnen en buiten een divers aanbod van eten en drinken. Van luxe koffiebar tot verrassende food trucks. Divers en gezond.

Ruimte en faciliteiten om te kunnen groeien, next steps te zetten, het beste uit jezelf, je bedrijf en de community te halen.

NEXT
experience

Locaties

Op zoek naar jouw NEXT level? Een omgeving waar je zelf, met je bedrijf of samen met anderen NEXT steps kunt zetten? Welcome to NEXT! Vooralsnog alleen in Delft, maar het ASR Dutch Science Park Fund werkt zelf ook hard aan haar next steps en is bezig met verdere uitbreiding van locaties in Nederland.

ASR heeft zo’n 10 tot 15 science parken in Nederland geselecteerd waar technologische innovatie plaatsvindt. Daarbij valt te denken aan campussen rond universiteiten als Leiden, Eindhoven en Enschede, maar bijvoorbeeld ook aan terreinen rond medische centra van universiteiten. Dus ook als je een omgeving zoekt buiten Delft om dromen te kunnen realiseren, kun je je aanmelden voor NEXT.

0
nationale en internationale bedrijven
0
spin-offs
0
start-ups
0
studenten, bezoekers, wetenschappers en medewerkers

op de TU Delft Campus